- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan se oglasio posle sukoba sa trenerom /video/

© AP Photo / Ashley LandisBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2024
Pratite nas
Nije se dugo čekalo da sukobljene strane – Bogdan Bogdanović i trener Atlante Kvin Snajder progovore o nesuglasicama tokom tajmauta u meču sa Čikagom. Bogdan je ponovo bio najbolji pojedinac u trijumfu Jastrebova – 113:101, ali se našao u centru pažnje zbog verbalnog sukoba sa trenerom.
Bogi je objasnio da se to dešava u profesionalnom sportu i da to znači da im je obojici stalo.
Scena kada kapiten Srbije ljutito baca flašicu na parket i zaleće se ka treneru Kvinu Snajderu jedna je od viralnih stvari na društvenim mrežama, kada su događaji iz NBA lige prethodne večeri u pitanju.
Bogdanović nije želeo da se spekuliše sa onim što se dogodilo, već je otvoreno pričao o sukobu sa strategom Hoksa, objasnivši da se ništa strašno nije desilo.
„Nas dvojica to radimo jako često. Gotovo na svaki minut se svađamo i to je normalna stvar. To jednostavno znači da nam je obojici stalo. Kvin je moj čovek, neko ko me tokom čitave godine gura napred. Imali smo i ranije ovakvih sitnih nesuglasica, to je nešto što se dešava“, istakao je lider Atlante koji je sa 20 poena vodio Hokse do važnog trijumfa na putu ka plej-inu NBA lige.
Da je između Srbina i Amerikanca sve u savršenom redu posle „proključalih emocija“ tokom jednog tajmauta, potvrdio je i Kvin Snajder.
„Bogdi je bio fantastičan. Nas dvojica se izuzetno dobro razumemo. I više nego dobro, gotovo savršeno“, glasio je Snajderov iskaz na zvaničnoj konferenciji za medij po završetku susreta.
NBA rezultati
Šarlot – Boston 104:118
Detroit – Memfis 108:110
Indijana – Bruklin 111:104
Orlando – Portland 104:103
Čikago – Atlanta 101:113
Nju Orleans – Finiks 111:124
Darko Rajaković - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2024
SPORT
Stiglo se do baksuznih 13 – crnoj seriji se ne nazire kraj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala