- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mirotić poručio: Ne kajem se

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaNikola Mirotić
Nikola Mirotić - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2024
Pratite nas
Dolazak Nikole Mirotića u Partizan bio je glavna tema prošlog leta, međutim iskusni košarkaš na kraju je odbrao da ode u Olimpiju i sada kaže da se zbog svoje odluke ne kaje.
U poslednji čas je Nikola Mirotić prošle sezone objavio da je imao dogovor sa Partizanom, ali da je odlučio da ode u Olimpiju.
„Da li se kajem? Apsolutno ne! Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu kao što je moj. Srećan sam jer mi je Bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem“, rekao je Mirotić.
Jedan od najboljih košarkaša Evrope poredio je Barselonu u kojoj je nekada igrao i Olimpiju čiji je sada član.
„Oba tima imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos mojim godinama ja nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizaciji“, istakao je Mirotić.
Nije iskusni Mirotić igrao svoju najbolju sezonu, ometale su ga i povrede, a kada je reč o tome ko se najviše istakao u Evroligi ove godine, on je izdvojio Majka Džejmsa.
„Sigurno će Majk Džejms biti MVP“, rekao je Mirotić.
Ceremonija otvaranja Svetskog amaterskog prvenstva u MMA - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2024
SPORT
Srbija osvojila tri medalje na Evropskom prvenstvu u MMA
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala