Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom devojčicom nestalom kod Bora, uključuju se i helikopteri

© Skrinšot/Pronađime Danka Ilić, nestala. MUP prvi put aktivirao sajt „Pronađi me“
Danka Ilić, nestala. MUP prvi put aktivirao sajt „Pronađi me“ - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2024
Pratite nas
Nastavlja se potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić koja je nestala u utorak u ranim popodnevnim satima u Banjskom polju kod Bora. Po nalogu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića danas će helikopteri MUP-a nadletati i opservirati širu oblast oko rejona gde je devojčica nestala, saznaje Tanjug.
Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, detaljno su u petak pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila, saopštio je MUP.
Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.
Kako RTS nezvanično saznaje, razmatra se mogućnost pretrage Borskog jezera.
Policija je u petak sa majkom dvogodišnje Danke Ilić išla na mesto gde je devojčica nestala kako bi im pokazala svaki korak i detalj tog dana. Urađena je rekonstrukcija njihovog kretanja, a policija sa majkom nestale devojčice proverava sve informacije i saznanja.
Od momenta prijave nestanka, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje tog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.
Kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara. Ona je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.
Potraga za nestalom devojčicom - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2024
SRBIJA
Traje potraga za devojčicom: Uhapšen policajac, patrole i dalje obezbeđuju dvorište kuće
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala