- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hladan tuš za Medvedeva u Majamiju

© AFP 2023 / MARTIN BUREAUDanil Medvedev, ruski teniser
Danil Medvedev, ruski teniser - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2024
Pratite nas
Danil Medvedev, ruski teniser, poražen je u polufinalu mastersa u Majamiju od Italijana Janika Sinera rezultatom 6:1, 6:2.
Očekivala se u polufinalnom susretu Danila Medvedeva i Janika Sinera velika borba, ali ovaj meč bio je daleko od toga jer je ruski teniser bio daleko od svog najboljeg tenisa.
Siner je to uvideo na samom startu, odmah je napravio brejk, a nakon što Danil nije iskoristio dve brejk lopte da se vrati Italijan ga je kaznio novim brejkom u narednom gemu.
Posle jednog dobijenog gema u prvom setu ruski teniser hitno je morao nešto da promeni, ali rešenja kao da nije bilo, sa druge strane briljirao je Siner.
Već u prvom gemu drugog seta Janik je napravio brejk, a Medvedev svoju priliku ponovo nije uspeo da realizuje. Scenario se nije promenio, protivnik ga je ponovo kaznio i tada već zakoračio ka pobedi.
Namučio se ruski teniser za drugi gem u drugom setu, ali ga je osvojio. Poslednji tračak nade za preokret Danil je pokazao u osmom gemu, ali uzalud. Siner je igrao i previše dobro da bi dozvolio Rusu da se vrati u meč.
Italijan će u finalu igrati sa boljim iz duela Zverev-Dimitrov, a ukoliko osvoji turnir postaće drugi teniser sveta.
Najdžejl Hejs - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2024
SPORT
Pao rekord Evrolige – nestvarni Hejs ubacio 50 poena /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala