- Sputnik Srbija, 1920
MULTIMEDIJA
Kada slika govori više od hiljadu reči! Kroz Sputnjikove foto-galerije, infografike i drugi multimedijalni sadržaj sagledajte svet iz drugačije perspektive.

Čas je vidiš, čas je ne vidiš: Urnebesan snimak sa onlajn sastanka /video/

CC0 / Pexels / Kompjuter
Kompjuter - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2024
Pratite nas
Na društvenim mrežama objavljen je viralan snimak neugodnog trenutka koji se dogodio jednoj ženi tokom poslovnog onlajn sastanka. Video je pregledan više od 30 miliona puta, a komentari su urnebesni.
Naime, žena pod imenom Kristin Džonson trebalo je da započne svoju prezentaciju tokom onlajn sastanka, i tek što je započela svoj govor, stolica na kojoj je sedela se slomila, i ona je nestala sa ekrana.
Kristin je to stoički podnela, i zatražila momenat pauze kako bi došla sebi, a na svu sreću ostala je bez povreda.
@thekristinjohnson Honestly my ego will never recover from this #corporatelife #bossbabe ♬ original sound - thekristinjohnson
„Možda imate loš dan, ali da li vam se stolica na kojoj sedite slomila u 30 sekundi nakon što ste počeli svoju prezentaciju dugu sat vremena?“, upitala je ona u videu koji je podelila na Tik Toku.
„Plačem“, „Nisam se dugo ovako jako smejao“ i „Ja bih ostala na podu i ne bi se dizala do kraja sastanka“, samo su neki od komentara.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala