- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Puštena u rad mobilna aplikacija EPS „Uvid u račun“

© Sputnik / Bojana StojadinovićRačun za struju
Račun za struju - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2024
Pratite nas
Elektroprivreda Srbije pustila je u rad mobilnu aplikaciju „EPS Uvid u račun“, putem koje domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.
Mobilna aplikacija „EPS Uvid u račun“ dostupna je korisnicima na platformama Ios i Android i besplatno se može preuzeti na Gugl Plej i Ep Stor prodavnicama, saopštio je EPS.
„Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala Uvid u račun je u konstantnom porastu. Trenutno imamo više od 380.000 korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga“, rekao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić.
Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala