- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda će plaćati selektora Izraela?!

© Sputnik / Lola ĐorđevićBarak Bahar
Barak Bahar - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2024
Pratite nas
Barak Bahar, bivši trener Crvene zvezde, i dalje je na platnom spisku srpskog kluba, s obzirom na to da nije pronašao novi angažman, a u izraelskim medijima se spekuliše da je glavni kandidat za poziciju selektora Izraela – što bi značilo da bi ga srpski klub i dalje plaćao.
Kako je ranije iz Zvezde navedeno, u momentu kada je Bahar odlazio, on će primati platu u Zvezdi sve dok ne pronađe novi posao u klubu.
Ivan Guteša  - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2024
SPORT
Ostvarenje sna – u utakmici sa velikanom iz Rusije: „Pamtiću do kraja života“
To dosad nije učinio, a navodno je sada na putu da postane selektor Izraela, što Zvezdu ne bi oslobodilo plaćanja dogovorenog ugovora.
Izraelski mediji pišu da je predsednik Fudbalskog saveza Izraela Moše Zoerc dobio informaciju da Bahar želi klupu reprezentacije, što je jako obradovalo tamošnje funkcionere jer bi deo buduće zarade i dalje isplaćivala Zvezda?!
„Ovo je neponovljiva prilika u finansijskom i sportskom smislu za FS Izraela da potpiše najboljeg trenera u zemlji“, citirali su izvor iz FS Izraela na portalu „Sport 5“.
Kao neponovljiva prilika u finansijskom smislu verovatno se misli na varijantu da ga angažuju po niskoj ceni, a da razliku u odnosu na dogovorenu zaradu prilikom potpisa na Marakani nadomesti Zvezda.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Kako će se raspetljati finansijski čvor između Bahara i Crvene zvezde rešiće se pred FIFA sudom, a skoro izvesno je da bi obaveza beogradskog kluba postala manja u slučaju da trener pronađe profesionalni angažman.
Nema sumnje da je za Crvenu zvezdu bolje da Bahar postane selektor Izraela, a iz te zemlje stiže i informacija da će sve biti jasnije 15. aprila. Tada će zasedati Stručna komisija FS Izraela, aktuelni selektor će biti smenjen, a možda i direktor Josi Benajun.
Bahar je prema informacijama vodećih medija u Izraelu glavni kandidat za selektora, a osim njega Ran Ben Šimon i Roni Levi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala