- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Beograd za Moskvu: „Posebna koreografija i pun stadion u znak podrške braći!“

© Sputnik / Lola ĐorđevićMarakana
Marakana - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2024
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova dočekuju Zenit u prijateljskoj utakmici, a navijači su najavili da su spremili posebnu koreografiju podrške Rusiji i Moksvi posle terorističkog napada u Krokusu.
Najvatrenije pristalice crveno-belih hitno su se oglasile. Oni su uputili samo jednu poruku i to upućenu svim navijačima.
Posebno su istakli da navijači dođu ranije jer se sprema koreografija u znak podrške ruskom narodu.
„Molimo sve navijače Zvezde, koji će doći na severnu tribinu, da budu bar pola sata pred početak meča na tribini kako bi se dogovorili za koreografiju koja se sprema. U ovom trenutku kada je našoj braći teško, treba da vide pun stadion i svu moguću podršku koju možemo da im pružimo! Jedini način na koji sada to možemo da izvedemo je da napunimo stadion do poslednjeg mesta“, navode pristalice Zvezde.
Mnogi su u prvi mah, što je i logično, pomislili da bi prijateljski susret mogao da bude otkazan zbog jezivog događaja na severozapadu Moskve, gde su četiri maskirane osobe otvorile paljbu u koncertnoj dvorani.
Ipak, Zvezda se oko ponoći oglasila informacijom, poručivši da će uprkos tragediji u Moskvi meč sa bratskim klubom Zenitom biti odigran.
„Želimo da pokažemo podršku ruskom narodu i koliko smo uz njih“, bila je kratka poruka šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.
Utakmica će početi minutom ćutanja u čast nastradalim žrtvama u terorističkom napadu u Moskvi. Ekipe će nositi crne trake u znak žaljenja za nastradalima u terorističkom aktu.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Marakana - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2024
SPORT
Zvezda se pred Zenit oglasila zbog tragedije u Moskvi: „Da pokažemo ruskom narodu da smo uz njih“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala