Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vulin: Srbija deli bol sa Rusijom pa neka nam i za to uvedu sankcije

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2024
Pratite nas
Doskorašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin poručio je večeras da je za teroristički napad u Moskvi u kojem je poginulo 40, a ranjeno više od 100 ljudi potrebno izreći kaznu težu od zatvora za sve koji su u tom zločinu učestvovali.
"Zločin u Moskvi ne traži osudu, on traži kaznu težu od zatvora i tu ne mislim samo na izvršioce, mislim na sve koji su u lancu komandovanja, od finansijera, pa do političara. Srbija deli bol sa Rusijom pa neka nam i za to uvedu sankcije. Ujedinjeni smo u bolu i naše misli su sa narodom Rusije", poručio je Vulin.
U koncertnoj dvorani „Krokus siti hol“ na severozapadu Moskve došlo je do pucnjave, a potom i požara. Kako je saopštio FSB, prema prvim informacijama, ima 40 mrtvih i više od 100 povređenih.
Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je terorističkim aktom dešavanja u „Krokus siti holu“ u Moskvi i istakla da cela međunarodna zajednica treba da osudi tragične događaje u koncertnoj dvorani u Podmoskovlju.
Dan žalosti povodom terorističkog napada u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2024
RUSIJA
Broj poginulih u terorističkom napadu dostigao 137 osoba; Trojica napadača priznala krivicu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala