- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Veliki dan za plavo-bele iz Beograda i Moskve: „Slede ozbiljni rezultati – već na leto!“

© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaDinamo Moskva
Dinamo Moskva - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2024
Pratite nas
OFK Beograd i moskovski Dinamo su ozvaničili svoje prijateljstvo – dosad je to bila praksa na navijačkom nivou, a potpisivanjem Memoranduma o saradnji to su učinile i uprave dva plavo-bela kluba.
@sputnik.srbija @Sputnik Srbija Ko ako ne Srbi! Sve što bi trebalo da znate o spektaklu u Moskvi #srbija #rusija #fudbal #sputnjiksport #dinamomoscow #vtbarena #serbiя #rossiя #futbol #mяč ♬ original sound - Sputnik Srbija
Ceremonija je održana na dan odigravanja prijateljske fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Rusije, a u ime dva kluba Memorandum su potpisali generalni direktor Dinama Pavel Pivovarov i potpredsednik OFK Beograda Kostadin Terzić.
„Nije slučajno što smo počeli da sarađujemo sa OFK. Više od 15 godina naši klubovi imaju bratski odnos, a među navijačima je uspostavljeno čvrsto prijateljstvo. Memorandum će ojačati i proširiti prijateljske odnose Dinama i OFK, kao i pokazati da je i u modernim vremenima sasvim moguća obostrano korisna saradnja ruskih i evropskih timova“, naveo je Pivovarov.
Funkcioner Dinama je ostao i zagonetan.
„Neću još da otkrivam sve tajne, ali mislim da ćete već ovog leta videti prve ozbiljne i za publiku veoma zanimljive rezultate. Posebno, želeo bih da napomenem da se naš Memorandum ne tiče samo glavnih timova, već i akademija, dečijeg fudbala i turnira Imamo dogovor na neodređeno vreme, naše prijateljstvo traje već duže vreme, gledamo u budućnost“, istakao je Pivovarov.
Obratio se i Terzić.
„Drago mi je što sam ovde u Moskvi sa našim prijateljima iz Dinama u vreme kada su odnosi Srbije i Rusije bolji nego ikad. Velika mi je čast da potpišem Memorandum o saradnji. Lepo je što kroz sport i fudbal jačamo istorijsko prijateljstvo i veze među našim bratskim narodima. Navijači OFK u Beogradu i Dinamovi u Moskvi mogu da očekuju razvoj naših odnosa u bliskoj budućnosti. Radićemo svaki dan na tome da ga razvijamo“, rekao je Terzić.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala