- Sputnik Srbija, 1920
MULTIMEDIJA
Kada slika govori više od hiljadu reči! Kroz Sputnjikove foto-galerije, infografike i drugi multimedijalni sadržaj sagledajte svet iz drugačije perspektive.

Rusi se probili do „abramsa“ i skinuli mu opremu /video/

© FotoTank Abrams, kotorый podbili FPV-dronom na Avdeevskom napravlenii
Tank Abrams, kotorый podbili FPV-dronom na Avdeevskom napravlenii - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2024
Pratite nas
Ruski specijalci uspeli su da se probiju do tenka „abrams“ koji je bio uništen u selu Berdiči i da naprave snimak iznutra. Zadatak ruskih vojnika je bio da pregledaju vozilo i skinu sa njega korisnu opremu, naoružanje, rekli su Sputnjiku izviđač grupe Centar sa kodnim imenom „Izaj“ i „Leši“.
Kako je istakao „Leši“, nije bilo lako prići oštećenom „abramsu“, pošto su položaji Oružanih snaga Ukrajine bili veoma blizu. Pored toga, nebom neprestano kruže dronovi kamikaze i puca artiljerija. U ovom trenutku, nijedna strana ne može da evakuiše tenk. I ruska i ukrajinska vojska "love" oklopna vozila.
Početkom marta, predstavnik kompanije-proizvođača dronova Upir rekao je za Sputnjik da je još jedan u nizu američki tenk „abrams“ uništen u blizini Avdejevke dronovima FPV. Prema izveštajima Ministarstva odbrane, ovo je drugi Abrams koji je uništen u zoni specijalne vojne operacije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala