- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bruno izašao iz zone komfora i „nosio“ Partizan do pobede: „Ponosan sam“

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićBruno Kaboklo
Bruno Kaboklo - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2024
Pratite nas
Bruno Kaboklo bio je jedan od najboljih u važnoj pobedi Partizana nad Baskonijom u 30. kolu Evrolige 87:83, koja je ostavila crno-bele u trci za plej-in. Brazilac je u razgovoru sa medijima posle meča izjavio da će se ekipa boriti za ostvarenje cilja, a prvi izazov je već u četvrtak protiv Reala u Beogradu.
Kaboklo je sa dabl-dabl učinkom predvodio Partizan do trijumfa nad Baskonijom. Ubacio je 18 poena, imao čak 13 skokova za nešto više od 38 minuta provedenih na parketu. Brazilac, koji je u odsustvu Zeka Ledeja, koji je otišao u Ameriku zbog smrti oca, dobio nešto jaču minutažu kao i Frenk Kaminski, nije krio zadovoljstvo nakon odlične parijte.
„Veoma sam ponosan. Radio sam jako i bio sam u prilici da odigram dobar meč, a da Partizan pobedi. Pravili smo greške u trećoj i četvrtoj četvrtini, ali smo smo nekako uspeli da se reorganizujemo i da pobedimo na kraju. Naredne četiri utakmice su izuzetno važne. Hoćemo da završimo ovu našu misiju“, istakao je Kaboklo u razgovoru sa novinarima.
Brazilac je zbog odsustva Zeka Ledeja imao nešto drugačiju ulogu, ali se odlično snašao u tandemu sa Kaminskim.
„Volim da igram sa Frenkom. Igrao sam nešto više odbrambeno i bio sam dobar deo meča na poziciji četvorke. I Kaminski i ja, možemo da pokrijemo ceo teren. Bez obzira na to da li sam unutra ili napolju. Sviđa mi se kako igramo. Moramo da nastavimo da igramo dobro i da pomažemo ekipi. Ja se dobro snalazim i na poziciji četiri i pet. Volim obe uloge. Peticu igram sa više uloge, dok četvorku volim jer mi pruža priliku da igram licem ka obruču“.
Na pitanje reportera Sputnjika šta očekuje od predstojećeg meča sa Realom, koji kuca na vrata i zakazan je već za četvrtak u Beogradu, Bruno je odgovorio:
„Biće to veoma takmičarska utakmica. Dočekujemo je u odličnom raspoloženju i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat“, rekao je za kraj Kaboklo.
Pogledajte javljanje reportera Sputnjika iz beogradske Arene i na Telegramu.
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2024
SPORT
Emotivni Željko poslao jasnu poruku: „Ja sam ovde najsrećniji“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala