- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šteta – Aleksandra blistala pa se ugasila u Majamiju

© AFP 2023 / ADRIAN DENNISAleksandra Krunić
Aleksandra Krunić - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2024
Pratite nas
Aleksandra Krunić, srpska teniserka, poražena je u prvom kolu mastersa u Majamiju od Nemice Laure Zigemund rezultatom 4:6, 6:2, 6:2.
Odlično je meč otvorila Aleksandra Krunić koja je napravila brejk i povela sa 3:0, ali nemačka teniserka kao da je tek tada ušla u duel.
Imala je srpska teniserka još dve brejk lopte i tako je mogla da olakša sebi posao, ali nakon što ih nije iskoristila, njoj je servis gem oduzela Zigemund.
Uporna Aleksandra odmah je uzvratila novim brejkom, ali na isti način još jednom je odgovorila i Nemica. Nakon što je propustila dve set lopte, srpska teniserka u desetom gemu konačno koristi svoju šansu.
U drugom setu nemačka teniserka prva je stigla do brejka, ali je Alkesandra odmah izjednačila. Međutim, do tog momenta potpuno je stala. Zigemund joj dva puta oduzima servis gem i uvodi meč u treći set.
Silovito je taj set otvorila Nemica i povela sa čak 4:0, a poslednju nadu Krunićeva je dala kada je vratila jedan od dva brejka. Međutim, njena protivnica napravila je i treći i tako prošla u drugo kolo gde je čeka Jelena Ostapenko.
Velika šteta za srpsku teniserku jer je ovo bilo prvo njeno učešće u glavnom žrebu Majamija posle punih pet godina.
Bruno Kaboklo - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2024
SPORT
Partizan „preživeo“ dramu na kraju i pobedio Baskoniju – traje borba za Top 10!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala