- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Tajni plan u devet tačaka: Mask objavio snimak kojim raskrinkava izbornu prevaru bajdenovaca /video/

© AP Photo / Eric GayMigranti na granici SAD i Meksika kod mesta Igl Pas
Migranti na granici SAD i Meksika kod mesta Igl Pas - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2024
Pratite nas
„Demokrate otvaraju granice, planiraju da učvrste jednopartijsku vladavinu - objašnjenje u manje od dva minuta“, naslov je video klipa koji je Ilon Mask objavio na svojoj mreži X. On je predstavio plan u devet tačaka kojim Demokrate, kako tvrdi, planiraju da učvrste vlast uz pomoć nelegalnih glasova migranata koje masovno „uvoze“.
„Jedan. Preplavite zemlju nebrojenim milionima ilegalaca, kopnom, morem i vazduhom, iz svih delova sveta. Dovoljno da zaseni populaciju u 36 pojedinačnih američkih država. Dosad“, stoji na početku klipa.
U nastavku je tvrdnja da migranti u ostvarivanju prava koja im ne pripadaju imaju prednost u odnosu na Amerikance, ali i podsećanje da migranti ne odgovaraju za najteža krivična dela:
„Dva. Dajte prioritet potrebama ovih miliona ne-građana, preko potreba američkih građana, besplatnim letovima, autobusima, hotelima, obrocima i telefonima. Obezbeđivanje njihove lojalnosti političkoj stranci koja ih je uvezla. Tri. Držite ih u zemlji po svaku cenu, čak i kada počine nasilne zločine poput ubistva i silovanja. Napadnite jezik kojim se opisuju kriminalci, a ne same kriminalce“.
U četvrtoj tački je objašnjeno da će migranti dobiti poseban status, što je u suprotnosti sa imigracionim zakonima, te da će uticati na novu raspodelu vlasti u Predstavničkom domu Američkog kongresa.
„Do sada, to bi bilo 13 dodatnih kongresnih okruga. Ogromna izborna moć“.
Šesta tačka objašnjava da se vodi dobro finansirana kampanja da se promene izborni zakoni, da migranti mogu da glasaju poštom, bez provere potpisa i bez dokaza o zahtevima za državljanstvo.
„Skoro da je nemoguće dokazati prevaru birača. Tačka sedam. Zaključajte trajnu glasačku većinu uz obećanja u kampanji o raskošnim beneficijama i trajnim privilegijama. Učvršćivanje generacijske odanosti Demokratskoj stranci“.
Osmi korak je pobeda na izborima.
„Devet. Ukorenjena jednostranačka vladavina je postignuta. Najbolji deo? Vaši dolari od poreza sve to plaćaju“.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala