- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Otkriven uzrok smrti momka Arine Sabalenke

© AP Photo / John MinchilloArina Sabalenka
Arina Sabalenka - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2024
Pratite nas
Nije se dugo čekalo na nove informacije povodom iznenadne smrti Konstantina Koltsova, legendarnog belogurskog hokejaša i dugogodišnjeg momka Arine Sabalenke, koji je prema pisanju beloruskih medija, preminuo od tromboembolije u Majamiju.
Jedan od krvnih ugrušaka se odvojio, išao je kroz krvotok, nakon što je napravio štetu organima bivšeg hokejaša kom više nije bilo spasa.
„Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je preminuo trener Salavat Julajeva Konstantin Koltsov. Bio je jaka i vesela osoba, voleli su ga i poštovali igrači, kolege i navijači. Zauvek je ispisao istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup u sastavu Salava Julajeva i odlično je radio posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava saučešće porodici i prijateljima“, navodi se u objavi beloruskog kluba na Telegramu.
I dalje nema preciznih informacija da li je proslavljeni beloruski hokejaš i dečko druge teniserke planete Arine Sabalenke, koja se još nije oglasila, imao nekih drugih zdravstvenih problema.
Nikola Jokić Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2024
SPORT
Nikola je pričajući o Luki pokazao veličinu: „On to zaslužuje“
Koltsov je branio boje svoje zemlje na Olimpijskim igrama u dva navrata, dok je u vezi sa Sabalenkom bio oko oko tri godine. Bio je uz nju u Melburnu kada je osvojila Australijan open, pratio ju je i sada na američkoj turneji...
Arina Sabalenka - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2024
SPORT
Tragedija – Sabalenkin momak pronađen mrtav
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala