Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Imaću važan sastanak sa Dodikom danas, verujem da će nam se pridružiti i patrijarh Porfirije

© Tanjug / VLADIMIR ŠPORČIPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2024
Pratite nas
Danas ću imati neformalan, ali važan sastanak sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom povodom različitih događaja i nagoveštaja u celom regionu, verujem da će nam se pridružiti i patrijarh Porfirije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
On je to izjavio na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE Shoji Srbija u Inđiji.
Naveo je da ga i narednih dana očekuje mnogo važnih sastanaka, među kojima i samit za nuklearnu energiju u Briselu.
U petak kad se vratim iz Brisela govoriću o mnogo čemu, najavio je Vučić.
„Mnogi će biti iznenađeni. Iznosiću podatke i iz oblasti korupcije, kriminala, evropskih integracija, situaciji u Republici Srpskoj, BiH, a tiče se srpskog naroda, odnosima sa Prištinom“, dodao je.

Povodom dijaloga u Briselu, Vučić je rekao da nema nikakva očekivanja.
„Nema po pitanju dinara nikakvog dogovora. Mučićemo se svi zajedno, ali nećete moći da kažete da je sve dogovoreno. A samo ih čekam oko Saveta Evrope“, istakao je Vučić.

Nikakve predaje KiM neće biti

Vučić je povodom napisa Slobodne Bosne da je predao KiM, izjavio da može samo da kaže da oni nisu pažljivo slušali šta je govorio.
On je na pitanje novinara, rekao da je površnost nešto što ne želi da spočitava ni ekstremistima i da veruje da su oni želeli nešto da prenesu.
"Suština je da predaje neće biti niti će dobiti zeleno svetlo ako hoće nešto na silu da prevedu. To je rezultat površnosti nečega što nisu pažljivo slušali", rekao je Vučić.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala