- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Dodik: Putinova pobeda potvrda da Rusiju vodi u pravom smeru

© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/ Kabinet Predsednika Republike Srpske, Borislav ZdrinjaPredsednik Republike Srpske Milorad Dodik
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2024
Pratite nas
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas Vladimiru Putinu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji, rekavši da je to potvrda da zemlju vodi u pravom smeru.
"Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubedljivom pobedom na predsedničkim izborima, potvrda je da predsednik Vladimir Putin ima ogromno poverenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smeru", napisao je Dodik na Iksu.
Dodao je da je Putinova pobeda dočekana s radošću i među srpskim narodom koji, kako je naveo, u Putinu vidi velikog državnika i prijatelja na kog uvek može da se osloni.
"Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika jer je to garancija da će se u današnjem svetu održati tradicionalne vrednosti i da neće postati mesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu", naveo je Dodik.
On je poželeo Putinu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svetu.
Predsednički izbori u Rusiji - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2024
RUSIJA
UŽIVO CIK: Nikad veća izlaznost u istoriji Rusije, Putinu 87,28 odsto glasova – stižu čestitke
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala