- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ovo su dve ključne tačke za sudbinu sukoba u Ukrajini | Od četvrtka do četvrtka

© AP Photo / Mstyslav ChernovUkrajinski vojnici na obali Dnjepra
Ukrajinski vojnici na obali Dnjepra - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma i general-major u penziji Mitar Kovač.
Vladimir Putin poručio Zapadu da će Rusija upotrebiti nuklearno oružje samo ako bude ugrožen opstanak zemlje.
Prisustvo nemačkih vojnika u Ukrajini je granica preko koje se neće prelaziti, poručio je kancelar Olaf Šolc. Bundestag ponovo nije dozvolio isporuku raketa „taurus“ Kijevu.
Nova akcija prištinskih vlasti na severu Kosova i Metohije - uklanjaju ćirilične table i zamenjuju sa natpisima na albanskom i srpskom, ali na latinici. Posle gotovo osam godina Aljbin Kurti traži da se oteta zemlja vrati manastiru Visoki Dečani.
Dok Evropska komisija daje preporuku Savetu EU da otvori pregovore sa Bosnom i Hercegovinom, Sarajevo planira novu rezoluciju o Srebrenici u UN.
Ovo su dve ključne tačke za sudbinu sukoba u Ukrajini | Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 20.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala