- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ključne poruke Putina u sedam kratkih videa

© Sputnik / Gavriil Grigorov / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2024
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin dao je intervjuu Dmitriju Kiseljovu, generalnom direktoru agencije „Rusija sevodnja“ čiji je deo Sputnjik. Ruski predsednik je u intervjuu dao ocenu najaktuelnijih događaja u svetu.
Govoreći o spremnosti za pregovore o Ukrajini, Putin je rekao: „Da, spremni smo, ali samo za pregovore koji nisu zasnovani na nekakvim željama nakon upotrebe psihoaktivnih supstanci“.
O stranim vojnicima u Ukrajini: „Ni engleske, ni američke rakete ne menjaju situaciju na bojnom polju... To ne menja tok borbenih dejstava i posledica koje neminovno nastaju za suprotnu stranu“.
O mogućnosti nuklearnog rata: „Ne znači da su oni spremni da sutra pokrenu nuklearni rat. Ako požele... Mi smo spremni“.
O Trampu i Bajdenu: „Tramp mi je u jednom razgovoru rekao: Da li želiš da Uspavani Džo pobedi – izvinite što govorim kao i on, samo ga citiram?“
O razgovoru sa Zapadom: „Ne želim ovo da kažem, ali ne verujem nikome. Ali nama su potrebne garancije. A garancije moraju biti propisane“.
O toku borbenih dejstava u zoni specijalne vojne operacije.
O zapadnim elitama: „Oni su navikli da vekovima pune svoje stomake ljudskim mesom, a džepove novcem. Ali moraju da shvate da se bal vampira završava“.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2024
RUSIJA
Putin: Kada mi je Jeljcin predložio da se kandidujem za predsednika, rekao sam da nisam spreman
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala