- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Dolazi Vladimir! Srbi kidaju: Rok bend iz Srbije snimio pesmu o Putinu /video/

© Sputnik / Alexei Druzhinin / Uđi u bazu fotografijaIzbrannый prezident RF Vladimir Putin v Andreevskom zale Bolьšogo Kremlevskogo dvorca vo vremя ceremonii inauguracii, 2012 god
Izbrannый prezident RF Vladimir Putin v Andreevskom zale Bolьšogo Kremlevskogo dvorca vo vremя ceremonii inauguracii, 2012 god - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2024
Pratite nas
Beogradski rok bend "Džepovi", uoči predsedničkih izbora u Rusiji, predstavio je spot za pesmu "Dolazi Vladimir" o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Spot je snimljen uz podršku Ruskog doma u Beogradu.
Prema rečima vođe grupe Vladimira Niševića, kompozicija je snimljena u znak podrške ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.
Naime, prema istraživanjima javnog mnjenja, Vladimir Putin je izuzetno popularan među Srbima, a odluka rokenrol benda "Džepovi" da snime pesmu u znak podrške predsedniku Rusije još jednom dokazuje osećanja srpskog naroda.

"Pomno pratimo događaje u svetu, a naša pesma je naše predviđanje. Šaljemo pozitivne signale, pozdravljamo narod Ruske Federacije, sa kojim delimo vrednosti i sa kojima imamo zajednički cilj. Taj cilj je sloboda! Srbi i Rusi su braća zauvek!", poručio je muzičar.

Prema njegovim rečima, Srbiju i njenu "veliku sestru" Rusiju spaja ne samo zajednička tradicija, istorija, kultura, već i zajednička borba.

"Znamo da Rusija stoji na braniku zaštite porodičnih vrednosti i želimo da budemo deo te porodice. To je i opevano u refrenu pesme: 'Tamo sunce izlazi, budi se Moskva i Vladivostok, okreni se i polazi, idemo na istok", naglasio je Nišević.

Na pesmu je reagovala i portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, koja je objavila spot i poručila kratko i jasno: Srbi kidaju!
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala