- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdanović govorio o Partizanu: „Potreban je Evroligi i košarci“

© AP Photo / Hakim Wright Sr.Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2024
Pratite nas
Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović rekao je da želi da vidi Partizan na Fajnal foru Evrolige.
Bogdanović je deo crno-belih bio od 2010. do 2014. godine i za to vreme četiri puta osvojio prvenstvo Srbije, dva puta Kup Koraća i dva puta Jadransku ligu.
U razgovoru za sajt Evrolige istakao je koliko je važno što su se crno-beli vratili u društvo najboljih i već drugu vezanu godinu su deo elite, a dotakao se i jedinstvenog iskustva u Štark areni.
„Volim što se Partizan vratio u Evroligu. Mislim da je Evroligi to potrebno, košarci je to potrebno. To je tako jedinstveno mesto za igranje, ambijent i sve ostalo. Kada čujete i vidite momke koji tamo igraju sve vidite, a kada odu iz Partizana, njihovi komentari su sve što treba da znate. Partizan mora malo da podigne nivo igre malo ako želi da igra na Fajnal foru. Sada su deseti ili se bore za deseto mesto, ali zaista želim to da vidim", izjavio je Bogdanović za Evroliga TV.
Dao je Bogdanović i svoje mišljenje o rokadi na klupi Fenerbahčea, još jednog svog bišeg kluba koji nastupa u Evroligi, na kojoj je Dimitrisa Itudisa zamenio Šarunas Jasikevičijus.
„Svaki put kada mi je tokom karijere dolazio novi trener u klub, to je uvek bilo pozitivno za tim jer tu uvek ima reakcije igrača. Mislim da je Šaras iskusan, ovo je njegov drugi tim u Evroligi, on definitivno drugačije vodi ekipu, volim način na koji on trenira, kako igraju… Mislim da mogu da igraju brže, mnogo brže, ali on će to dostići", zaključio je Bogdanović.
Gol na hokejaškoj utakmici SKA i Lokomotive - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2024
SPORT
Magija ruskog čarobnjaka na ledu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala