- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Republika Srpska postala bastion hrabrog otpora Zapadu: Lavrov čestitao Dodiku rođendan /foto/

© Kabinet predsednika RSMilorad Dodik i Sergej Lavrov
Milorad Dodik i Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2024
Pratite nas
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je rođendansku čestitku od ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u kojoj se navodi da je Republika Srpska postala bastion hrabrog otpora neokolonijalnoj politici Zapada, a srpski narod u Bosni i Hercegovini nastavlja da dostojanstveno nosi slobodarsku zastavu.
„Hvala ministru Lavrovu na rođendanskoj čestitki i lepim željama“, napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks i objavio čestitku ministra Lavrova u kojoj piše:
Poštovani gospodine Dodik,
Primite najiskrenije čestitke povodom Vašeg jubileja. Mi Vas znamo, visoko cenimo i poštujemo kao mudrog i veoma iskusnog političara koji je svoj život posvetio služenju srpskom narodu. Vaše istaknute osobine odgovornog, upornog i principijelnog nacionalnog lidera su u potpunosti tražene i na najbolji način se pokazuju u trenutnoj komplikovanoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Zahvaljujući Vašim doslednim naporima Republika Srpska je postala bastion hrabrog otpora neokolonijalnoj politici Zapada, a srpski narod u Bosni i Hercegovini nastavlja da dostojanstveno nosi slobodarsku zastavu.
Teško je preceniti Vašu ličnu ulogu u usavršavanju sveobuhvatnih veza i raznogranog partnerstva između Ruske Federacije i Republike Srpske koje jačaju svakog dana za dobrobit naših naroda, u ime mira, bezbednosti i stabilnosti u Evropi. Čvrsto sam uveren da ćemo zajedničkim naporima postići sve postavljene ciljeve.
Želim Vam, poštovani gospodine predsedniče, mnogo zdravlja, blagostanja i uspeha u daljem radu, a bratskom srpskom narodu u Bosni i Hercegovini mir i prosperitet.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala