Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Novi udar na Sputnjik Srbija! Jutjub ugasio kanal Ljubinke Milinčić — gledajte nas na Telegramu

© Sputnik / Lola ĐorđevićLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2024
Pratite nas
Američki veb-sajt „Jutjub“ blokirao je kanal glavnog urednika Sputnjik Srbija Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“. Ovo nije prvi put da „demokratski“ Zapad sprovodi cenzuru nad Sputnjikom.
Od početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini celokupan video sadržaj Sputnjika Srbija je blokiran na Jutjubu, kao i ostali kanali povezani sa televizijom RT i agencijom Sputnjik u Evropi.
Skrećemo pažnju da nećemo posustati u svojoj borbi za istinu. Gledajte nas na našem Telegram kanalu i pratite na Tviteru (Iks).
Emisiju „Moj pogled na Rusiju“ i sve ostale, možete gledati i na našem sajtu, kao i na platformi Odisi.
Osim našeg, Jutjub je blokirao i tri kanala RT Balkan, takođe bez ikakvog upozorenja i obrazloženja.
RT Balkan je pozvao novinarska udruženja da prekinu „gromoglasnu tišinu koju su prethodnih godinu dana pratili pritisci sa kojima se u novinarskom radu suočava njihova redakcija“.
Oni podsećaju da, prema osnovnim pravilima, kanal na Jutjubu može biti ugašen zbog prigovora korisnika na video sadržaj - tri uzastopna upozorenja u roku od 90 dana automatski gase kanal. Oni navode da takva upozorenja redakciji nisu stizala.
U nastavku pogledajte poslednju emisiju „Moj pogled na Rusiju“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala