- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak otkrio da je „desetka“ i saznao kad izlazi na teren /video/

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, otkrio je u Indijan Velsu da je kada igra fudbal on tip igrača kao Luka Modrić. Prvi meč na Mastersu u Sjedinjenim Američkim Državama odigraće protiv Australijanca Aleksandra Vukića, ne pre 23 časa i 30 minuta, po srednjeevropskom vremenu.
Novak koji je bio slobodan u prvom kolu Indijan Velsa u drugom će igrati protiv Aleksandra Vukića, a njegov meč je treći na centralnom terenu gde program startuje od 20 sati i otvaraju ga Klara Birel i Koko Gof, a posle njih će na teren Amerikanac Tejlor Fric i Alehandro Tabilo.
Po završetku tog dvoboja na teren će petostruki šampion Indijan Velsa Novak Đoković, koji se vratio na pomenuti turnir posle pauze od pet godina.
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2024
SPORT
Alkaras: Mučio sam se – mnogo je očekivanja i buke
A dok čeka da ponovo pokaže umeće s reketom, Novak uživa u svakom slobodnom trenutku. Najčešće igra fudbal i pokazao je zavidno znanje u dodiru s fudbalskom loptom.
Na pitanje novinara koji je tip fudbalera, najbolji srpski teniser je bez ustezanja odgovorio:
„Ja sam kao Luka Modrić. Taj sam tim igrača. Volim da imam pregled čitavog terena od 360 stepeni. Volim da asistiram, da trčim i da pokrećem dobre napade“.
Za razliku od Novaka Đokovića koji će „upaliti motore“ na Indijan Velsu u subotu oko ponoći, drugi srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće već u drugom kolu.
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2024
SPORT
Jedan Srbin manje u Indijan Velsu – preokret i totalna dominacija Alkarasa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala