- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin čestitao Ruskinjama Međunarodni dan žena

© POOL / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin sa kadetkinjama vojne škole u Krasnodaru
Predsednik Rusije Vladimir Putin sa kadetkinjama vojne škole u Krasnodaru - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2024
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je svim ženama Ruske Federacije Međunarodni dan žena i poželeo međusobno razumevanje, uspeh i srećne trenutke.
„Drage žene, od srca vam čestitam Međunarodni dan žena. Sa radošću i uzbuđenjem ga čekamo. Unapred se pripremamo za ovaj divni prolećni praznik. I danas u svakom domu, u svakoj porodici čuju se najnežnije, najtoplije želje našim majkama, suprugama, ćerkama, bakama, prijateljicama“, rekao je ruski lider u video-čestitki.
Predsednik je u svojoj čestitki posebno zahvalio ženama na svemu što čine za uspeh specijalne vojne operacije.
„Posebno bih se obratio ženama koje se nalaze u zoni specijalne vojne operacije, obavljaju borbene zadatke. I onima koje su sada odvojene od svojih porodica: čekaju naše heroje, inspirišući ih ljubavlju, radošću i podrškom“, dodao je šef države.
Predsednik je primetio da žene zadivljuju muškarce svojom sposobnošću da sve urade brzo i istovremeno pažljivo, vodeći računa o svim detaljima.
„Vi se borite sa čitavom gomilom problema i nevolja i ostajete šarmantne i privlačne. Nemoguće je ne diviti vam se. Želim vam istinsko međusobno razumevanje sa onima koji su vam dragi, što više zaista srećnih trenutaka i uspeha u svemu što je vama važno. Srećan vam praznik! Srećan Međunarodni dan žena!“, rekao je Putin.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala