- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vasa progovorio o reprezentaciji: Nadam se da ćemo svi biti na okupu

© Foto : FIBAVasilije Micić
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2024
Pratite nas
Vasilije Micić, srpski košarkaš, pronašao je „mirnu luku“ u Šarlotu koji kao da se preporodio sa njegovim dolaskom. Iako nije dominirao protiv Milvokija, Vasa je u prethodnim mečevima pokazao šta ume i zašto je važan deo Hornetsa, ali i zašto je važan deo i reprezentacije Srbije kojoj želi da se pridruži za Olimpijske igre.
Nije Vasilije Micić bio deo srpskog tima na Mundobasketu kada su Orlovi osvojili srebrno odličje, ali čini se da želi da bude deo reprezentacije na Olimpijskim igrama.
Posle meča Šarlota i Milvokija, srpski košarkaš istakao je da je ispratio kvalifikacione mečeve i da je srećan zbog pobeda Srbije protiv Finske i Gruzije.
„Obe utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje, kad je u sred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presećan sam zbog rezultata“, rekao je Micić za „RTS“.
Kada je reč o Olimpijskim igrama, srpski košarkaš istakao je da se nada da će ceo tim biti kompletan pa je tako nagovestio da bi i sam želeo da se nađe u Parizu.

„Svi smo mi na vezi i mislim da je to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu“, istakao je Micić.

Srpski košarkaš nedavno je iz Oklahome prešao u Šarlot gde se neuporedivo bolje snašao. Razlika je velika najpre u prostoru koji dobija, a potom i u načinu na koji taj prostor koristi.
Sa njegovim dolaskom Hornetsi su procvetali pa su tako imali niz od četiri pobede, ali je Milvoki opravdao ulogu favorita.
Reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2024
SPORT
Šou Miroslava Raduljice /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala