- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak igrao sa holivudskom divom – „Naterala me je da se pomučim“ /video/

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2024
Pratite nas
Osim što se priprema za Indijan Vels, Novak Đoković, najbolji teniser sveta, u Kaliforniji se sjajno i zabavlja. Pored treninga srpski as imao je vremena i za jedan revijalni meč, a dubl partnerka bila mu je Šarliz Teron, legendarna glumica.
Imao je Novak Đoković vremena pa je tako poranio u Sjedinjene Američke Države, gde je pre priprema za masters u Indijan Velsu stigao da poseti i univerizet, i pojedine sportske utakmice.
Osim toga, Novak je odigrao i jedan revijalni meč i to zajedno sa čuvenom Šarliz Teron, jednom od najlepših glumicca na svetu.
Srpski as bio je jedan učesnika „Desert smeša“ događaja na kojem učestvuje velike svetske zvezde. Cilj je prikupljanje sredstava za humanitarne svrhe.
„Šarliz me je naterala da se pomučim danas, ali valjda je to bio deo taktike. Bila je čast biti deo ovog događaja“, rekao je Novak kome su organizatori bili izuzetno zahvalni na učešću.
Najbolji teniser svih vremena svoje učešće na mastersu u Indijan Velsu započinje od drugog kola, a protivnik će mu biti Šintaro Mocizuki ili Aleksandar Vukić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala