Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Zeleni Srbije: Podržavamo državotvorni pokret za narod i državu

© Foto : Željko PožaracIvan Karić predsednik stranke "Zeleni Srbije"
Ivan Karić predsednik stranke Zeleni Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2024
Pratite nas
Stranka Zeleni Srbije saopštila je da podržava predlog predsednika Aleksandra Vučića za okupljanje svih aktera u društvu oko jednog velikog pokreta za narod i državu i dodali da je to presudno za budućnost zemlje i najvažniji zadatak za sve patriotske i državotvorne stranke, pokrete i pojedince.
Predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić smatra da je Vučić svojim poslednjim nastupima u Ujedinjenim nacijama i Savetu bezbednosti utabao put za očitom potrebom za svesrpskim, državotvornim i narodnim saborom i pokretom.
"U ovom trenutku nema malih partija i ljudi, su su važni. Zeleni i ja lično podržavamo vašu inicijativu, a sve u dogovoru sa našim koalicionim partnerom, Socijalističkom partijom Srbije i njenim liderom Ivicom Dačićem", naveo je Karić.
Zeleni Srbije su naveli u saopštenju da su saglasani da je vreme za osnivanje državotvornog pokreta koji će imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije.
"Spremni smo da nastavimo bitku za Beograd, budućnost Srbije, ekonomski razvoj i državotvorne ciljeve zajedno sa SNS, Socijalističkom partijom Srbije i predsednikom Vučićem", naveo je Karić.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala