- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Šareno u Evropi, burno u Srbiji i – Novak u Americi | Sputnjik sport

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2024
Pratite nas
Rezultati košarkaša Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, predstojeći večiti derbi u fudbalu i povratak Novaka Đokovića na Indijan Vels tema su nove epizode emisije Sputnjik sport.
Posle reprezentativne pauze košarkaši Partizana i Crvene zvezde vratili su se obavezama u Evroligi.
Crno-beli savladali su Efes i time podsenjtili na prošlu sezonu kada je upravo turski tim bio prekretnica, dok crveno-beli bez Miloša Teodosića nisu uspeli da savladaju Bajern.
Osim na košarkaškom, pratili smo večite i na fudbalskom terenu, a ono što je zapravo najaktuelnija tema jeste 172. večiti derbi koji nam se bliži.
Novinari Sputnjik sporta Tamara Ranković, Strahinja Klisarić i Spasoje Veselinović govorili su i o tenisu odnosno Novaku Đokoviću koji posle pet godina ponovo igra na Mastersu u Indijan Velsu.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković i Strahinja Klisarić. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Šareno u Evropi, burno u Srbiji i – Novak u Americi | Sputnjik sport
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala