- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kapiten Vojvodine odstranjen iz tima jer je gledao Partizan

© AFP 2023 / CRISTINA QUICLERFilip Malbašić
Filip Malbašić - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2024
Pratite nas
Filip Malbašić, fudbaler Vojvodine, odstranjen je iz tima jer je u četvrtak gledao evroligaški meč Partizana i Efesa u Areni.
Neverovatna situacija dogodila se srpskom fudbaleru Filipu Malbašiću koji je sa sinom bio na utakmici Partizana i Efesa, a dva dana kasnije sklonjen je iz tima, i to uprkos tome što je bio kapiten Vojvodine.
Novosadski klub nije zadovoljan partijama Malbašića u prethodnom periodu, ali je prisustvo na meču u Areni bio šlag na tortu.
U poslednjim utakmicama srpski fudbaler uglavnom je bio rezervista, a protiv Javora nije bio ni u protokolu, pa je tako postalo jasno da Vojvodina više ne računa na njega.
Da je vest o kojoj bruje srpski mediji zaista tačna, koliko god bila neverovatno, potvrdio je sportski direktor „lala“ Marko Jovanović.
On je u kratkom razgovoru za novosadski „Dnevnik“ istekao da Malbašić ne može više da trenira sa ostatakom ekipe, dok ne bude rešen njegov slučaj.
„Na košarkaškoj utakmici Evrolige između Partizana i Efesa u Beogradu, pružio je podršku beogradskom klubu u njegovim obeležjima. Zbog toga smo ga odstranili i nema pravo ni da trenira sa našom ekipi. Videćemo još tokom narednih dana da li i kakvi će dalji potezi da uslede“, rekao je Marko Jovanović.
Đani Infantino, predsednik FIFA - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2024
SPORT
Predsednik FIFA: „Crveni karton – plavom kartonu“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala