- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Simonjanova odgovorila skepticima: Snimak je autentičan, hajde pokušajte da ga demantujete

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Uđi u bazu fotografijaMargarita Simonjan
Margarita Simonjan - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2024
Pratite nas
Glavni urednik televizije RT i Sputnjika Margarita Simonjan odgovorila je svim skepticima koji nisu verovali da je snimak nemačkih oficira rekavši da sada svi mogu da ga poslušaju jer „snimak govori sam za sebe“.
„Čim sam objavila tekst o tome da takav snimak postoji bilo je mnogo onih koji su bili skeptični. Mnogi su mi pisali, zvali, govorili da je to nemoguće. Evo, hajde sad pokušajte da demantujete. To je stvarni snimak“, rekla je ona.
„Četiri oficira Bundesvera, koji se pozivaju, što je najcrnje, na iskustvo luftvafea, govore o tome kako bombardovati naš Krimski most i koliko će biti potrebno raketa – 10 ili 20- I to uraditi to tako da Šolc može da nastavi da tvrdi da Nemačka nije učesnica konflikta, da NATO nije učesnik konflikta. Još su uspeli i da razotkriju svoje partnere za koje kažu da poprilično otvoreno operišu po Ukrajini. Na tom snimku se može čuti mnogo toga interesantnog, obavezno poslušajte. A ono što je najinteresantnije jeste kako će na to odgovoriti Nemci“, kazala je Simonjanova.
Prethodno se po pitanju snimka oglasio i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov koji je rekao da je NATO konačno uhvaćen na delu, te da je nejasno kako će nemačke vlasti sada sve to objasniti svojim građanima.
Vojnici počasne straže nemačkih snaga Bundesvera - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2024
RUSIJA
Objavljujemo ceo razgovor nemačkih oficira o planovima za napad na Krimski most /audio/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala