- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kakve veze Pogbina suspenzija ima sa jednim Srbinom?

© FAYEZ NURELDINESergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2024
Pratite nas
Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić nalazi se na vrhu liste želja Juventusa za pojačavanje sredine terena, nakon što je Francuz Pol Pogba suspendovan četiri godine zbog korišćenja dopinga. Da bi Sergej zaista mogao da doprinese „staroj dami“ pokazao je i u derbiju Al Hilala i Al Itihada u kojem je upisao dve asistencije.
Torinska „stara dama“ ne želi da čeka i želi da nađe adekvatnu zamenu, a izbor je ponovo pao na Sergeja Milinković-Savića, koji je prethodnih godina konstantno bio meta slavnog kluba podno Alpa.
Sergej igra fantastično u Al Hilalu u koji je stigao prošlog leta iz Lacija, ali bi prema pisanju „Kalčomerkata“ to moglo da se promeni, jer je Juventus ozbiljno zainteresovan da ga što pre dovede u svoje redove.
Srpski reprezentativac u sjajnoj je formi što je pokazao i u derbiju u kom je za Al Hilal upisao dve asistencije. Al Itihad je poveo golom Kantea, ali je Al Šehri ubrzo izjednačio. U drugom poluvremenu Al Hilal je preokrenuo meč golovima Malkoma i Abdulhamida, a oba su postignuta posle Sergejevih asistencija.
SMS ima još dve godine ugovora sa Al Hilalom, gde fantastično sarađuje sa Aleksandrom Mitrovićem, dok bi ga eventualni povratak na Čizmu, doveo do saradnje sa dvojicom reprezentativnih saigrača – Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem.
Teško je verovati da će Sergej tako brzo napustiti Al Hilal i vratiti se u Italiju, ali gde ima „dima“ ima i „vatre“, a poznato je da italijanski mediji ne puštaju informacije tek reda radi, pa je jasno da će Juventus svim silama pokušati da privoli Sergeja da se vrati u Italiju i da naredne sezone sa „starom damom“ napadne Skudeto, kao i da zaigra u Ligi šampiona.
Francuski reprezentativac Pol Pogba sa „boginjom“ u rukama - Sputnik Srbija, 1920, 29.02.2024
SPORT
Vapaj posle drakonske kazne: „Sve su mi oduzeli!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala