- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ima li ko na Zapadu da čuje Putina | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Sergey Guneev / Uđi u bazu fotografijaObraćanje predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina Saveznoj skupštini
Obraćanje predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina Saveznoj skupštini - Sputnik Srbija, 1920, 29.02.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” advokat Goran Petronijević.
Nuklearne snage Ruske Federacije u punoj su pripravnosti, izjavio je Vladimir Putin koji je i naglasio da je glupost tvrdnja da se Rusija sprema da napadne Evropu.
Makron se uživeo u ulogu samošroglašenog lidera Evrope – kaže da ne može da isključi mogućnost slanja snaga u Ukrajinu. Ipak, njegova inicijativa doživela krah, jer nije dobio podršku saveznika.
Evropski parlament ponovo pozvao Srbiju da se uskladi sa spoljnom i bezbednosnom politikom Brisela, Zelenski na samitu u Tirani zatražio formiranje ukrajinsko-balkanske odbrambene industrije.
Zamenik predsednika Pokreta Evropa sad i predsednik Crne Gore Jakov Milatović podneo je ostavku na sve funkcije u partiji. Milorad Dodik na poziv predsednika crnogorskog parlamenta Andrije Mandića posetio Podgoricu.
Od četvrtka do četvrtka, 29.2.2024.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala