- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski kikbokser je imao pravi odgovor na albansku provokaciju – nokaut za nauk /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićSvetsko prvenstvo u boksu
Svetsko prvenstvo u boksu - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2024
Pratite nas
Nikola Todorović, srpski kikbokser iz Novog Sada, pravim, sportskim načinom je reagovao na provokacije koje mu je uputio protivnik, predstavnik samoproglašene lažne države Kosovo – nokaut za nauk!
Todorović je za protivnika u bugarskom gradu Varna, u okviru događaja Senši 20, imao zvanično švajcarskog rivala Edona Agušija koji je za ovaj događaj „uzeo“ zastavu samoproglašene lažne države Kosovo.
I sa njom je izašao na megdan Todoroviću u meču za pojas šampiona kategorije do 80 kilograma.
Todorović nije pao na provokacije, ostao je miran, inspirisan ulaznom pesmom „Dogodine u Prizrenu“ kultne grupe Beogradski sindikat, čekao je pravi momenat i dočekao ga u trećoj rundi.
Momak iz Novog Sada je plasirao spektakularan udarac kolenom pravo u glavu Albanca iz Švajcarske koji se predstavio kao takmičar lažne države Kosovo, za nokaut i kraj meča, iako se on nazirao i ranije kada je Todorović protivnika bacio na pod udarcem nogom u glavu.
Todorović je jedan od srpskih najuspešnijih kikboksera, osvojio je veliki broj medalja i pehara, a poslednji u nizu uspeha je zlato na Svetskom prvenstvu 2023. godine u Portugaliji.
Pored nastupa za reprezentaciju Srbije, Todorović se bori u prestižnoj organizaciji Glori.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala