- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kusturica: Utakmica Srbije i Rusije je kao porodični susret

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Uđi u bazu fotografijaEmir Kusturica
Emir Kusturica - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2024
Pratite nas
Srpski reditelj Emir Kusturica izjavio je danas da ga je poklon koji je dobio od fudbalske reprezentacije Rusije duboko dirnuo, istakavši da će prisustvovati prijateljskoj utakmici između fudbalskih reprezentacija Rusije i Srbije, koja će se igrati 21. marta u Moskvi.
Podsetimo, Kusturica, inače veliki ljubitelj fudbala, dobio je dres reprezentacije Rusije sa svojim prezimenom i brojem 70, što je broj godina koje će proslaviti 24. novembra ove godine.
„Dirljiv gest Fudbalskog saveza Rusije i veoma sam srećan što ću biti na toj utakmici. Na nju gledam kao na porodični susret, kao da dva brata pozivaju rođake i prijatelje da navijaju za jedan ili drugi tim. Braća, ljudi iz iste porodice koji su okupili svoje najbolje predstavnike za tu utakmicu. Veoma sam srećan što ću biti na toj utakmici“, rekao je Kusturica.
Slavni reditelj je prihvatio poziv Fudbalskog saveza Rusije, ranije najavljen, za utakmicu koja će se igrati na stadionu moskovskog Dinama 21. marta.
 Emir Kusturica - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2024
SPORT
Kusturica dobio poseban dres Rusije /foto/
Navijači Rusije i Srbije na utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2024
SPORT
Veliko interesovanje za utakmicu Rusije i Srbije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala