- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus „sakrio“ novog saradnika i komentarisao Đokovića i Nadala: „Iznenađen sam“

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2024
Pratite nas
Danil Medvedev, najbolji ruski teniser, započeo je saradnju sa Francuzom Žilom Simonom krajem 2023. godine, s tim što je to tek sada dospelo u javnost. Medvedev koji će učestvovati na turniru u Dubaiju, gde igra protiv Kazahstanca Ševčenka, prokomentarisao je i zajedničku fotografiju Đokovića i Nadala.
Dvojica teniskih asova Novak Đoković i Rafael Nadal leteli su zajedno iz Evrope ka Sjedinjenim Američkim Državama, gde će biti održani Mastersi u Majamiju i u INdijan Velsu, a to što su bili u istom avionu su ovekovečili i podelili s armijom fanova putem društvenih mreža.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2024
SPORT
Miša prekinuo seriju poraza protiv Argentinca – preokret!
„Iskreno, bio sam iznenađen. Gde su pošli tako rano? Indijan Vels? To je bilo moje prvo pitanje? Zbog čega tako rano. Ali, zabavno je. Pretpostavljam da nisu razgovarali pre nego što su izabrali let. Mislim da je to bilo iznenađenje za obojicu. Kada vidiš drugog tenisera u avionu, to je lepo iznenađenje. Posebno se to odnosi na njih dvojicu koji su rivali 20 godina. Jedna zabavna fotografija. To pokazuje kakav je Tur. Dobri smo, vidiš drugog igrača u avionu, nasmeješ se slikaš, napraviš fotografiju i malo proćaskaš. Oni idu u Indijan Vels, spremaju se za turnir. Takav je Tur. Prijateljski i opušten“, istakao je drugi teniser planete, koji je u finalu Australijan opena poražen od Italijana Janika Sinera.
Medvedev će pre Mastersa u Indijan Velsu odigrati egzibiciju u Las Vegasu protiv Karlosa ALkarasa 3. marta, a već u Dubaiju gde ove nedelje igra na turniru, mogao bi da mu se pridruži novi saradnik Žil Simon.
Žil Servara ostaje glavni trener Rusa, dok će Simom biti tu za taktičke savete, ići će i na putovanja kada Servara ne bude u mogućnosti.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2024
SPORT
Jokićeve „Ol-stvari“ i pobeda Rajakovićevog Toronta /foto, video/
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2024
SPORT
Alkarasov danak nebeskom uspehu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala