- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Sputnjik sport: „Srbija na „Igrama budućnosti“ u Kazanju

© SputnikDalibor Marinović, predsednik E-sport Saveza Srbije.
Dalibor Marinović, predsednik E-sport Saveza Srbije. - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2024
Pratite nas
Čini se da nove generacije sve više vremena provode koristeći uređaje poput telefona, kompjutera, tableta, a da ih sve manje zanima sport. Idealan primer kako se i u ovom slučaju može pronaći balans pokazale su nam Igre budućnosti koje su prethodnog vikenda održane u Kazanju i koje je otvorio predsednik Rusije Vladimir Putin.
U ovom formatu takmičenja učesnici se bore i u virtuelnom i u stvarnom svetu, a veruje se da će upravo Igre budućnosti jednog dana biti pandan Olimpijskim igrama. Učesnik u Kazanju bila je i Srbija, a kako je do toga došlo i šta su zapravo Igre Budućnosti tema je nove emisije Sputnjik sport u kojoj je gost bio Dalibor Marinović, predsednik E-sport Saveza Srbije.
Sputnjik sport, 26.2.2024.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković i Strahinja Klisarić. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala