- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Otkrivena je tajna ubojitog srpskog majstora

© AP Photo / Marco AlpozziDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2024
Pratite nas
Ubojiti srpski napadač Dušan Vlahović vodio je Juventus do pobede nad Frosinoneom od 3:2 tako što je dao dva gola i upisao asistenciju, a posle utakmice trener Masimilijano Alegri govorio je pohvalno o Dušanovom učinku.
Italijan je prokomentarisao vrhunsku partiju i formu Vlahovića.
„Raste. Pre izvesnog vremena je igrao nervozno i živeo sa strepnjom da li će da postigne gol. Sada je uravnoteženiji, nikada ne napušta igru i to je veoma važno“, naveo je Alegri.
Alegri se dotakao i same utakmice protiv Frosinonea.
„Dva gola koja se mogu izbeći, na jednom smo se loše branili. Moramo da se branimo na drugačiji način. Na drugom smo im dozvolili kontranapad, morali smo da budemo lukaviji i da zaustavimo loptu. U poslednjih sedam mečeva primili smo šest golova u prvom poluvremenu“, zaključio je Alegri.
Potom je dodao:
„Ima takvih trenutaka, samo treba da se radi na njima i da se čini ono što smo i ranije praktikovali. U prvom poluvremenu nismo mogli da izbegnemo njihov pritisak. U drugom smo bili agresivniji i oni su ispali. U tim trenucima morate imati sposobnost da ne primite one golove koje smo primili. Pokušaćemo da to promenimo. U međuvremenu smo uzeli važne bodove u trci za Ligu šampiona, u poslednje četiri utakmice smo uzeli samo dva boda“, nastavlja Alegri.
Podsećanja radi, Vlahović je stigao do 15 golova u Seriji A ove sezone.
Pep Gvardiola - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2024
SPORT
Gvardiola govorio o najvećima – i pomenuo Đokovića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala