- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Tačno je: Novak ti prvo uzme noge, pa dušu – i na kraju te uništi“

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2024
Pratite nas
Argentinski teniser Tomas Ečeveri opisao je susret sa Novakom Đokovićem na Australijan openu. Ranije se moglo čuti da Novak protivnicima prvo, žargonski rečeno, udari na noge, a sada je to Ečeveri i potvrdio.
Đoković i Ečeveri su se sastali u 3. kolu Australijan opena, a naš as je slavio sa 6:3, 6:3, 7:6(2) što mu je bila treća pobeda u isto toliko mečeva sa Argentincem.
Ečeveri je potvrdio ranije tvrdnje Endija Rodika.
„Da, to je veoma tačno i precizno. Prvo ti uzme noge. Onda dušu i na kraju dovrši sa uništavanjem. Da, to je apsolutno tačno. Znam sa čime sam se suočio. Znao sam da je njegov teren i turnir. To je kao da igrate protiv Rafaela Nadala na Fillip Šatrijeu. Igrao sam svoju igru, bilo je to sjajno iskustvo koje ću uvek nositi sa sobom - rekao je Ečeveri, koji je priznao da se potajno nadao velikom iznenađenju“, rekao je Ečeveri novinarima u Argentini.
Kaže da mu je okršaj sa Đokovićem pomogao u teniskom smislu. Poznato je da je Ečeveri oduvek cenio srpskog asa, da mu je Novak na neki način i idol.
„Bio sam, naravno, pomalo i razočaran jer nisam mogao da uradim ono što sam želeo u teniskom smislu. Sve je to deo iste celine, morate da nastavite da učite, da shvatite šta ste dobro, a šta pogrešno uradili. To iskustvo svakako pomaže da rastem kao igrač“, rekao je Argentinac.
Zvezda - Pjunik, Marakana - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2024
SPORT
Šta će biti sa Zvezdinom Marakanom?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala