- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldinjo uživao u dominaciji Moskovljanke /video/

© AP Photo / Wilfredo LeeJelena Ribakina
Jelena Ribakina - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2024
Pratite nas
Jelena Ribakina, kazahstanska teniserka ruskog porekla, plasirala se u polufinale turnira u Dohi pobedom nad talentovanom Lejlom Fernandes rezultatom 6:4, 6:2. Dominaciju rođene Moskovljanke sa tribina je pratio i Rolandinjo, legendarni brazilski fudbaler.
Iako joj godina na Australijan openu nije počela sjajno posle poraza u drugom kolu, Jelena Ribakina u nastavku sezone igra odlično. Najpre je osvojila titulu u Abu Dabiju, a sada u Dohi nastavlja sa dominacijom.
Koliko Moskovljanka igra sjajan tenis dokazuje i publika koju je privukao njen susret sa Lejlom Fernandes. Među gledaocima se našao čak i čuveni Ronaldinjo koji je uživao u damskom duelu.
Ribakina je loše otvorila meč ipsutila je dva svoja servis gema, ali se posle petog gema probudila, vezala je tri brejka i sjajno preokrenula prvi set koji je i osvojila.
Lejla je ponovo zapretila na startu drugog seta, ali nakon što se Ribakina odbranila ona je bila ta koja je oduzela protivnici dva servis gema i na kraju obezbedila plasman u polufinale.
Tamo je čeka neverovatna Anastasija Pavljučenskova, ruska teniserka, koja je savladala Danijel Kolins rezultatom 7:5, 6:4.
Novak Đoković i Vasek Pospišil - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2024
SPORT
Novak smislio novu ideju kako da pomogne kolegama: „Blizu smo velike promene“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala