Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Novi izliv mržnje, sadizma i psihopatologije“: Vučević o sramnoj manifestaciji u Hrvatskoj

© Sputnik / Lola ĐorđevićMinistar odbrane Miloš Vučević
Ministar odbrane Miloš Vučević - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2024
Pratite nas
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je, povodom incidenta u Kaštel Starom gde su tokom karnevala spaljene lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina da predsednik Vučić smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan.
On je rekao da je to novi izliv mržnje, sadizma i psihopatologije u našem susedstvu, a da je poznato da Vučić smeta jer je Srbija danas razvijena i uređena država koja čuva uspomenu na Srbe Krajišnike čije su domove na isti ovakav način spaljivali oni koji danas spaljuju lutku sa likom srpskog predsednika, navodi se u saopštenju SNS.
"Znamo da Aleksandar Vučić smeta jer želi mir, napredak i blagostanje regiona. Nećete nas uplašiti, nećete nas uvrediti, nećete nas odvratiti od borbe za još moćniju, lepšu i bolju Srbiju", rekao je Vučević.
Poslednjeg dana karnevala u Kaštel Starom zapaljene su lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina, kao i da su sada u Kaštelima tokom karnevala u više navrata spalljivane lutke lidera Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.
Majica sa likom Vladimira Putina - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2024
REGION
Sramna manifestacija u Hrvatskoj: Spalili lutke sa likovima Putina i Vučića /video, foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala