- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Isplivale neverovatne informacije – za krah kriva tuča zbog stonog tenisa!

© AP Photo / David CliffHjung-Min Son
Hjung-Min Son - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2024
Pratite nas
Južna Koreja je doživela veliki neuspeh porazom od Jordana u polufinalu Azijskog kupa, a sada je isplivao i „prljav veš“. Fudbalski savez je potvrdio da je tokom šampionata u Kataru došlo do fizičkog obračuna između prve zvezde Sona i mladog Kang Lija.
Plejmejker Partizana Aleksa Avramović  - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2024
SPORT
Ko će osvojiti čuvenu Žućkovu levicu?
Son je u skandaloznom događaju povredio prst, ali uprkos svemu i on i Kang Li našli su se u timu za polufinalnu utakmicu, a epilog loših odnosa bio je poraz od autsajdera.
Vest objavljenu u engleskom „Sanu“, brzo je potvrdio FS Južne Koreje, a mediji u toj azijskoj državi doneli su detalje sukoba.
Sve se dogodilo na večeri uoči utakmice sa Jordanom. Razlog Sonove reakcije bila je odluka najmlađih u reprezentaciji Kang Lija, potencijalnog pojačanja Zvezde Vu Seola i Vu Jonga da brzo završe obrok i odu da igraju stoni tenis.
Razočaran i ljut što se pred važan meč ruši jedinstvo tima i pravi buka dok svi nisu završili večeru, Son je pokušao da zaustavi igru. Nisu ga slušali, pa je as Totenhema i jedan od najboljih igrača na svetu uhvatio za vrat Kang Lija, a igrač PSŽ-a je uzvratio pesnicom.
Korejski mediji navode da je Son izbegao da primi udarac pesnicom, ali da je u gužvi povredio prst. Stariji igrači u timu tražili su od selektora Jirgena Klinsmana da isključi iz reprezentacije Kang Lija, ali Nemac nije to želeo.
U narušenoj atmosferi, Jordan je porazio Južnu Koreju, a sve bi moglo da bude završeno i smenom selektora.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala