Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Brnabićeva najavila dolazak Takera Karlsona u Srbiju: Sviđa mu se naša zemlja /video/

© Tanjug / VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ (STF)Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i američki novinar Taker Karlson
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i američki novinar Taker Karlson - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2024
Pratite nas
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja boravi u Dubaiju u UAE na Svetskom samitu vlada 2024, izjavila je da je sa američkim novinarem Takerom Karlsonom razgovarala o intervjuu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, koji je gledao ceo svet.
Brnabićeva je istakla da joj je Karlson rekao da će najverovatnije posetiti Srbiju sredinom ove godine i dodala da se američkom novinaru sviđa naša zemlja.
"On zna dosta toga o Srbiji, rekao je da planira dolazak u Srbiju sredinom ove godine, da izuzetno poštuje i ceni predsednika Aleksandra Vučića, i ja sam mu rekla da se radujem da se vidimo. Čestitam mu na hrabrosti što je uradio stvarno fenomenalan intervju sa predsednikom Ruske federacije, zato što je u današnjem svetu, rekla bih, cenzura sveprisutna", rekla je Brnabićeva novinarima.
Dodala je da treba imati veliku hrabrost da se uradi tako nešto.
"Da ljudi mogu da čuju stvari koje u principu ne mogu da čuju zbog cenzure. Tako da je svakako velika stvar i pokazuje da je veliki novinar. A ja se radujem što će doći u Srbiju", rekla je premijerka Srbije.
Premijerka Srbije učestvuje na Samitu predsednika vlada 2024 u Ujednijenim Arapskim Emiratima, a na otvaranju tog događaja sedela je u prvom redu pored američke novinarske zvezde koja je u fokusu svetske javnosti posle intervjua sa Putinom.
Intervju Takera Karlsona sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom sa prevodom na srpski jezik pogledajte u nastavku:
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i američki novinar Taker Karlson - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2024
SRBIJA
Ana Brnabić pored Takera Karlsona u prvom redu na otvaranju Svetskog samita vlada u Dubaiju /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala