- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iz Zvezde tvrde: „Odbili smo deset miliona“

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICOsman Bukari
Osman Bukari - Sputnik Srbija, 1920, 06.02.2024
Pratite nas
Osman Bukari, fudbaler Crvene zvezde, neće napustiti taj klub u aktuelnom prelaznom roku, kako je ranije plasirano u domaćim medijima.
Prethodnih dana se naveliko pisalo o tome da bi Bukari, reprezentativac Gane, mogao da napusti Zvezdu u transferu vrednom čak deset miliona evra.
Sama ta informacija je bila više nego upitna, s obzirom na to da je Bukarijeva tržišna vrednost oko 7,5 miliona evra.
Ipak, iz Zvezde tvrde da su dobili ponudu od osam cifara koju je navodno uputio američki tim Galaksi, iako na specijalizovanom sistemu Transfermarkt postoji zabeleženo navodno interesovanje ekipe Čikaga.
„Bukari definitivno ostaje na Marakani. To je naša konačna odluka. Deset miliona evra jeste velika ponuda, ali titula u maju mesecu nema cenu. Ovde se ne radi o tome da li ćemo nekada u budućnosti dobiti ovakvu ponudu ili manju za Bukarija, ovde je prelomno to, da nam je on neophodan za osvajanje šampionske titule i da nas posle toga samo plej-of deli od novog ciklusa Lige šampiona koja od septembra kreće u novom formatu sa uvećanim bonusima", navode iz Crvene zvezde za Tanjug.
U dosadašnjem toku sezone Bukari je za Zvezdu odigrao 22 utakmice, upisao sedam golova i šest asistencija, ima 25 godina, a u Beogradu je od 2022 kada je stigao iz belgijskog Genta za tri miliona evra.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala