- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

U Rusiji uskoro startuje izložba infrastrukture za civilnu avijaciju: U fokusu bespilotne letelice

© Sputnik / Lola ĐorđevićBespilotna letelica „Pegaz" je prototip taktičke bespilotne letelice razvijen na Vojnotehničkom institutu, premijerno prikazan na sajmu naoružanja Partner 2011.
Bespilotna letelica „Pegaz je prototip taktičke bespilotne letelice razvijen na Vojnotehničkom institutu, premijerno prikazan na sajmu naoružanja Partner 2011. - Sputnik Srbija, 1920, 03.02.2024
Pratite nas
Nacionalna izložba infrastrukture civilne avijacije (NAIS) biće održana 6. i 7. februara u Moskvi, a na njoj će biti predstavljeni sva oprema i tehnologija modernizacije i razvoja aerodromske infrastrukture.
Preko 110 kompanija iz 13 regiona Rusije, Belorusije, Kine i Irana predstaviće širok spektar opreme za prtljage, biometrijske provere putnika, do aerodromskih vozila.
Izložba će biti održana u ekspocentru „Krokus“, a akcenat ovogodišnje izložbe biće stavljen na opremu i avijacione sisteme za bespilotne letelice.
Takođe, biće predstavljena i oprema za suzbijanje diverzantskih napada neprijateljskih bespilotnih letelica, od antena i sistema za prepoznavanje, do rešenja za njihovu neutralizaciju.
Među glavnim izlagačima biće ruske kompanije „Elijars“, jedne od najvećih naučno-tejničkih kompanija koja se bavi razvojem elektromagnetnih talasa, zatim Institut „Navigator“ koji će predstaviti najnovija rešenja bespilotne avijacije, zatim „Neoskan“, koji će predstaviti module sistema „Kasperski“ koji su u stanju da lociraju i identifikuju bespilotne i druge letelice u vazduhu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala