- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbija oslabljena – selektor saopštio lošu vest

© Tanjug / Peter Schneider/Keystone via APHamad Međedović
Hamad Međedović - Sputnik Srbija, 1920, 30.01.2024
Pratite nas
Dejvis kup reprezentacija Srbije u kvalifikacionom meču protiv Slovačke u Kraljevu biće oslabljena jer pored Novaka Đokovića neće moći da računa ni na Hamada Međedovića. Mladi srpski teniser je prehlađen i neće konkurisati za singl meč, otkrio je Viktor Troicki, selektor tima.
Dejvis kup reprezentacija Srbije vredno se priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu, ali pred taj susret Viktor Troicki objavio je lošu vest.
„Hamad je prehlađen, neće konkurisati za sastav Srbije protiv Slovačke“, poručio je selektor Troicki, na druženju sa medijima u Vrnjačkoj Banji.
Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić. Radilo se naporno i efikasno i svi ostali reprezentativci su spremni da donesu željeni trijumf.
„Pozivamo teniske zaljubljenike iz Srbije da nas podrže u Kraljevu 2. i 3. februara, jer smo posle punih pet godina ponovo u Srbiji“, pozvao je navijače Laslo Đere.
Kako se ukazalo otvoreno mesto posle izostanka Hamada Međedovića selektor Viktor Troicki pozvao je kao sparing partnera juniorskog reprezentativca Srbije Ognjena Milića (16), koji se priključio nacinalnom timu i tako nastavio dugogodišnju tradiciju da se najbolji juniori Srbije pripremaju zajedno sa najboljim seniorima.
Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2024
SPORT
Neverovatna veza Sinera i Rusije i priča o skromnom dečaku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala