- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus stigao u Pančevo: „Srbija i Rusija su bliske – brzo ću se prilagoditi“

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Uđi u bazu fotografijaIvan Ignjatijev
Ivan Ignjatijev - Sputnik Srbija, 1920, 30.01.2024
Pratite nas
Ivan Ignjatijev, ruski fudbaler, postao je član Železničara iz Pančeva i naveo je na predstavljanju da vidi veliku sličnost između Srbije i Rusije.
Ignjatijev igra na poziciji napadača, a dosad je branio boje Krasnodara, Rubina, Lokomotive i Sočija.
Ignjatijev nije nepoznat srpskoj javnosti, 2017. godine je postigao gol za Krasnodar protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
„Srbija je mentalitetom i duhom dosta bliska Rusiji i verujem da ću se vrlo brzo prilagoditi. Što se tiče fudbala ovde i u Rusiji, ne vidim nikakvih razlika, lopta je svuda okrugla, teren je isto merilo i verujem da sa te strane neće biti nikakvih problema. Kao napadač uvek stremim ka tome da postignem što više golova i kad god je prilika trudim se da to bude tako, ali zna se da u fudbalu ne zavisi sve samo od jednog igrača. Ja ću se svakako truditi i nadam se da će uz moj trud i trud svih ljudi u klubu biti golova i da ćemo imati mnogo prilika da usrećimo navijače”, istakao je Ignjatijev.
Predsednik kluba Zoran Naunković je istakao da je Ivan bio jedan od najtalentovanijih igrača Rusije i da je sada u pravim fudbalskim godinama, pa klub puno očekuje od njega.
„Uvereni smo da će Ivan kod nas imati jedan dobar period, a ja mu kao Pančevac i predsednik kluba želim dobrodošlicu. Pored Ignatijeva na pripremama su bila i dva igrača koja su na pozajmici u našem klubu: Aleksandar Kahvić iz Crvene zvezde i Veljko Mirosavić iz Čukaričkog. Obojica će tu biti do kraja sezone. To su mladi bonus igrači od kojih očekujemo puno“, dodao je Naunković.
Ignjatijev ima 25 godina, visok je 180 centimetara i nastupao je za sve mlađe kategorije reprezentacije Rusije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala