- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dvoboj Srba na Peloponezu – Milan „jači“ od Saleta

© Foto: Skrinšot/Sportal.bgSaša Ilić, CSKA Sofija
Saša Ilić, CSKA Sofija - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2024
Pratite nas
Saša Ilić imao je impresivan niz od 12 mečeva bez poraza sa Atromitosom, da bi usledila „petarda“ protiv AEK-a (5:0), a zatim i drugi poraz u nizu, koji je Srbinu naneo sunarodnih na klupi Asteras Tripolisa – Milan Rastavac. Njegov tim slavio je protiv Atromitosa 3:1 u meču odigranom na Peloponezu.
Čuda je činio Saša Ilić po dolasku u Grčku iz Bugarske, gde na nestvarnih 12 utakmica sa omalenim i borbenim Atromitosom nije znao za poraz.
Usledio je prvo prošle nedelje poraz od od AEK-a ubedljivim rezultatom 5:0, da bi Ilićev tim pao i drugi put u nizu, s tim što je ovoga puta bio uspešniji Asteras Tripolis koji s klupe vodi još jedan srpski stručnjak, a reč je o Milanu Rastavcu.
Bivši selektor mlade reprezentacije, koji je vodio još i Vojvodinu, Radnički iz Niša, Ksanti i brojne druge klubove, bio je ubedljiv na svom terenu zahvaljujući dvostrukom strelcu Fransesku Regisu koji je pogodio u 19. i 53. minutu.
Već tada je bilo jasno da se loše piše Saletovom Atromitosu, koji je zahvaljujući autogolu Pepa Kastana uspeo rezultatski da se vrati u meč u 64. minutu.
Konačnih 3:1 postavio je Nikolas Kaltas, što je bio drugi vezani poraz legende Partizana i srpskog fudbala.
Ilića i Atromitos u sredu očekuje revanš meč četvrtfinala Kupa Grčke sa Panatinaikosom, i to posle podviga i rušenja „atinskih zelenih“ rezultatom 2:1.
Mario Baloteli - Sputnik Srbija, 1920, 28.01.2024
SPORT
Razlika između Putina i Bajdena – zna Baloteli /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala