- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapad udario o rusku stenu | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Alexandr KryazhevZastava Rusije
Zastava Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 25.01.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” Aleksandar Mitić iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu.

Kijev je počinio monstruozan čin, oborivši ruski avion sa ukrajinskim vojnicima koji je trebalo da budu razmenjeni, poručuju iz Moskve.
Posle predstavnika Nemačke vojske i NATO-a i Britanci upozoravaju da njihovi građani treba da se spreme za slučaj sukoba sa Rusima.
Još jedna “prijateljska” poruka iz Brisela za Srbiju - države Zapadnog Balkana ne mogu da dođu do dodatnih šest milijardi evra pomoći ako ne uvedu sankcije Rusiji.
Prištinske vlasti bez kontrole – u Zvečanu skinuli zastave Ujedinjenih nacija i Srbije i uklonili bilbord sa fotografijama počasnih građana.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Zapad udario o rusku stenu | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala