- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak protiv Sinera i sunca za novo finale – ponovo nezgodan termin za najboljeg na svetu

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.01.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, polufinalni meč na Australijan openu protiv Italijana Janika Sinera igraće u dnvenom terminu, odnosno u petak od 4:30 ujutru po srpskom vremenu.
Ponovo će Novak Đoković morati da se suoči sa jakim australijskim suncem, jer su organizatori odlučili da meč srpskog asa i Janika Sinera zakažu kao drugi duel na Rod Lejver Areni.
Program u petak počinje u dva ujutru, a prvi meč je finale miks dubla u kojem igraju Hsei/ Zielinski i Kravzik/ Skupski. Po završetku tog meča posle kratke pauze na teren Srbin i Italijan.
Novak će treći pu zaredom igrati u dnevnom terminu, odnosno u 14:30 po lokalnom vremenu, što sigurno ne raduje ni njega, a ni navijače u Srbiji.
Međutim, prvi reket sveta pokazao je da ume da se izbori i sa vrućinom, a i prema prognozama temperatura u Melburnu u petak ne bi trebalo da pređe 22 stepena.
Srpskom i italijanskom teniseru polufinale Australijan open biće sedmi susret do sada, a Đoković vodi 4:2. Poslednji put sastali su se na Dejvis kupu, a tada je Janik naneo Novaku jedan od bolnijih poraza u karijeri.
Drugi polufinalni meč između Danila Medvedeva i Aleksandra Zvereva igra se od 9:30.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2024
SPORT
Đokovićeva lekcija i Srbiji i svetu: „Brinemo o budućnosti, a ne želimo da pričamo o tabu temi?“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala